top of page

En riktigt spännande vecka har det varit.

Här nedan finner du veckans NYHETSBREV från The Outdoor Four, detta är vad följare får varje vecka, hoppas även du vill vara med i vår gemenskap!

Detta brev nedan har gått ut till de personer som valt att skriva upp sig på nyhetsbrevet och som drivs av att utveckla sig och sitt friluftsliv och som utmana sig att ta nya steg.

Tryck HÄR om du också vill ha vårt nyhetsbrev!


NYHETSBREVET! Som jag skrev har jag haft en spännande vecka och jag vill ge dig en "sneak peak" om vad det är som får mig att gå igång. Sanningen är att det är DU som får mig att känna spänning. Jag är så glad att just DU är med i vår härliga gemenskap och bidrar med bilder, frågor eller bara nyfiket observerande. Att så många som 40 000 personer valt att visa intresse för våra grupper gör att jag känner en obeskrivlig tacksamhet till vad jag håller på med. Många är ni som kommer med lovord för att jag står upp för våra gruppers välmående, värderingar och samtalsklimat, men jag vill vända på detta och säga att det är ni som skapar dessa förutsättningar, TACK. 💕

Spännande på gång! Det jag håller på med just nu att jag tar fram guider till er med material där ni kan ta del av och lära er saker som ni kan använda på era vandringar och äventyr. Detta är otroligt roligt och har fått mig att ta steget och börja skissa på en mer omfattande kurs i friluftsliv, SUPER SPÄNNANDE. Denna kurs kommer att bli en digital kurs i grundläggande friluftsliv som lär ut grunderna i friluftsliv men mer om detta framöver. Däremot skulle jag redan NU tacksamt ta emot era tankar om vad ni önskar skulle ingå i en digital kurs i friluftsliv, jag har mina tankar och idéer men ni kanske önskar något mer. Maila gärna era tankar kring detta på info@theoutdoorfour.se MÄRK "ÄMNEN KURS" JAG BLIR SUPERGLAD OM JAG FÅR ERA TANKAR KRING DETTA. Förra veckan delade jag även länken till att ladda ner min guid "Våga ta steget", med tanke på att så otroligt många gjorde detta ser jag att det finns ett stor intresse kring frågorna RÄDSLA och ORO i samband med utövande av äventyr. Detta kommer också vara en del i framtida friluftskurs, att gå från rädd till orädd i naturen. Kort kan jag berätta lite om hur det var för mig. Efter att under flera år ha jobba för mycket, gick jag in i den berömda väggen. När det var som värst låg jag på golvet i badrummet i fosterställning och bara skakade av ångest och rädslor. Vägen mot att åter må bra gick i otroligt små steg men det gick. Jag lärde mig sambandet mellan tankar och känslor, dessa kan vara en otrolig tillgång men även förlama den som inte vet hur dessa samverkar. Psykisk ohälsa är något jag gärna vill belysa och bevisa att den går att bearbeta. Så i jakten efter att "våga ta steget" kan jag rekommendera er att kika på följande blogginlägg Hela Blogginlägget läser du här KLICKA HÄR för att komma till Blogginlägget.åga-ta-steget-rädslor-och-psykisk-ohälsa Ett utkast ur bloggartikeln: Anledningen till att jag lyfter detta om psykisk ohälsa, under ett par veckor i THE OUTDOOR FOUR, är att jag tycker att ämnet är oerhört viktigt, jag har själv legat i fosterställning på duschgolvet och skakat i tunga panikångestattacker, men jag har också känt den oerhörda frihetskänsla som vandring friluftsliv och välmående ger, jag vill visa att det finns en väg ut ur mörkret, att glädjen väntar bortom krönet, bara man är sann mot sig själv och struntar i vad andra tycker, vilket ibland är lättare sagt än gjort..... Har du inte ÄNNU tankat ner min gratis guide ”6 viktiga steg för att bli av med din rädsla” hittar du den här»https://landing.mlsend.com/webforms/landing/n2f6z6 Klicka på länken här och fyll i, så skickar jag guiden till din mail. Tack för att du vill vara med i vår underbara gemenskap🙏🏻🍀 Min ambition är att skapa en dialog oss emellan, vi som brinner för friluftsliv, vandring och äventyr. Om det är så att du står vid kanten att "våga ta steget" ut i det okända, den läskiga avgrunden, där rädslan är så stark att du inte riktigt vågat ÄN, då är du på rätt ställe, och vi ska hjälpa dig. Oavsett vilket ditt syfte är tror jag 100% på att vi som grupp, snarare än enskilda individer,. mår bäst tillsammans. 💕Låt alltid ditt hjärta vara med i dina äventyr💕 Joakim Gellner 🍀Outdoor_Jocke🍀 The Outdoor Four

Nyhetsbrevet kan du signa upp för HÄR!

🤩Glöm nu för guds skull inte att klicka på knappen till vår Facebooksida, väl där trycker du "följer" så missar du inga framtida inbjudningar eller livesändningar. 🤩

184 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page