top of page

Gott NYTT År, 2022 välkommen!

Det är med en enormt stor glädje jag sammanfattar friluftsåret 2021. Så mycket har hänt, så många härliga mindre och större äventyr har genomförts och inte minst THE OUTDOOR FOUR har tagit ytterligare steg för att få personer att utveckla sitt grundläggande friluftsliv. TACK ALLA NI SOM BIDRAGIT!


Admin 🍀Outdoor_Jocke🍀 påväg mot pimpelfiske i början av 2021


Till att börja med är det en fröjd att se Facebookgrupperna växa och tillsammans innehålla mer än 45 000 personer. Ensamvandring, Vandringsvänner, Äventyr & Turskidor samt Små Äventyr är diskussionsforumen där vi delar bild och text, inspirerar och inspireras, frågar och lär oss mer om vår favoritsyssla inom friluftsliv med fokus på vandring. Vi har haft en massa härliga bildtävlingar där gruppmedlemmar har tävlat med sina finaste bilder flera 1000 bilder har under året bidragit i tävlingarna.


Ett av de vinnande tävlingsbidragen


Men så otroligt roligt att även The Outdoor Four växer stadigt, både personer som följer vår Facebooksida men också mer personligt. Ett par tusen personer är nu kopplad till vår maillista. Listan är för den som vill vara säker på att inte missa att få inbjudningar till äventyr, Evenemang, lärorika pdf-guider och andra roliga och intressanta saker.

Är du inte med på maillistan blir du det här. Bara klicka och fylla i mailadressen.


En sak som jag är otroligt stolt över är den kampanj jag drev i våras "Att våga ta steget." Kampanjen fick hundratalet personer att våga utmana sina rädslor, ta steget utanför sin komfortzon, många är personerna, som tack vara denna kampanj och deras eget mod, gjort t.ex. sin första TÄLTNATT ensam. EN STOR APPLÅD TILL ER SOM VÅGADE!!! På samma tema hade gjorde jag ett event där man fick prova på att tälta själv men med en ledare i närheten. Detta evenemang uppskattades otroligt mycket av de modiga deltagare som dök upp på plats. Succé är rätt ord att beskriva äventyret med, och ett nytt liknande evenemang kör jag i vår när värmen kommer och hälsar på igen. Vill du vara med på ett sådant evenemang kan du maila till info@theoutdoorfour.se Märk "Ensamövernattning"


En deltagare lämnas för sin första natt i ensamhet


Modiga tjejer i ensamövernattningsevent med mig som ledare


Jag är full av förundran när jag summerar mina LIVEsändnigar 2021 under namnet "Studio Outdoor" vissa sändningar har över 40 000 visningar, som t.ex. den när jag visar "Hur man gör upp eld" helt otroligt vilket gensvar det varit. Extra glad blir jag över alla frågor som dyker upp i livesändningarna, detta tyder på att dessa behövs.

Bild från LIVEsändningen på Facebook "Hur du gör upp eld"


Bild från LIVEsändning "Kompassövning"


Detta år har också varit spännande ur synvinkeln "märket HJÄRTKLÖVERN" som jag tog fram förra året. Detta märke har börjat dyka upp lite här och var. Ni bär märket med stolthet på både mössor, som tygmärke samt på Hoodies. Det är fantastiskt att se att flera hundra personer bär våra mössor nu i vintertid. Tanken med våra grupper och märket är ju att skapa en gemenskap bland oss som utövar friluftsliv, det är otroligt viktigt inte minst i dessa tider av covid isolering. Att tillhöra en grupp stärker känslan av tillhörighet och där med även en viss meningsfullhet. Våra grupper är vår digitala lägereld. Att träffa en likasinnad person IRL på en vandringsled, en person som bär samma märke som en själv skapar fina förutsättningar för samtal och diskussion. Samtidigt visar märket att den som bär det är tillåtande, inkluderande oavsett kön, hudfärg och att bäraren gärna hjälper andra att utvecklas. Tack alla ni fantastiska personer som delat med er av spaltmeter efter spaltmeter av fin och förklarande information, ni är ovärdeliga.


Vill du också beställa något gör du via mail info@theoutdoorfour.se Märk Mössa, Märke eller Hoodiesamt antal. Det finns några mössor kvar i olika färger och ett 10 tal Hoodies i stl. Large.


Märket kostar 30 kr/st + porto

Mössa 199 kr/st + porto

Hoodie 399Kr/st + porto


EN av våra mest aktiva medlemmar Patrik Johansson i en av 100 hoodies som levererats i år. Tack för bild Patrik!


Underbara medlemmar som dök upp på den Tältutställningen och köpte vår Hoodie


Mössan med vårt talande ordspråk har gått åt som bara den, roligt!


Tygmärket🍀


Tanken nästa år är att komma ut med en Digital Grundläggande Kurs i Friluftsliv. Detta är ett krävande arbete som jag jobbar med löpande, allt med siktet att kunna leverera en riktigt bra kurs. Under höst och vinter har jag pluggat kväll och natt mot USA, hur man bygger och levererar digitala kurser som genererar kunskap och mervärde till dess deltagare, Superintressant. Detta pluggande har också inneburit en personlig utveckling för mig, vilket jag ÄLSKAR.


Mer information kommer under våren, men du kan anmäla ditt intresse av kurs via mail info@theoutdoorfour.se Märk KURS


Jag med min härliga kopp och en av kursens alla kapittel och lektioner, enormt roligt att lära sig nya saker.


Sist men inte minst vill jag passa på att åter igen tacka alla som på något sätt bidragit till att inspirera andra, våra grupper och The Outdoor Four skulle inte vara något utan er, tillsammans blir vi starka.


Ett stort varmt tack vill jag rikta till mina underbara moderatorer som hjälper mig att se till att våra grupper håller en fin nivå på inlägg där vi är vänliga mot varandra.


Gott slut och Gott nytt år önskar jag er alla.


VI SES 2022!!! 💕


Varma kramar


Joakim Gellner

🍀Outdoor_Jocke🍀

The Outdoor Four


Ps. Om du gillar detta får du gärna kommentera, jag skulle bli så varm i själen om du ville dela blogginlägget med någon du tror skulle må bra av att vara med oss. Ds.


209 views2 comments

2 Comments


Jörgen Ekström
Jörgen Ekström
Dec 29, 2021

Kommer ni anordna en ny tältutställning under 2022?

Tack för året som gått och den inspiration du gett.

Like
Outdoor_Jocke
Outdoor_Jocke
Dec 30, 2021
Replying to

Hej Jörgen,

Tack för din kommentar. Tältutställningen anordnades inte av mig, jag var en del av en liten grupp som var med och tillförde innehåll. Tältutställningen blev en succé och som jag tror kommer den tillbaka nästa år, håll utkik i Kanalerna!


Med vänlig hälsning


Joakim Gellner

🍀Outdoor_Jocke🍀

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page