top of page

Har du problem med skavsår? The Outdoor Four söker 10 testpiloter för blindtest, GRATIS!

Hej härliga vandrare,


Har du problem med SKAVSÅR på dina fötter och vill bli av med dom, här har du din chans… bli TESTPILOT för The Outdoor FOUR och testa en produkt GRATIS och avlägga en enklare rapport.

Är du intresserad maila till:

info@theoutdoorfour.se Märk ”SKAVSÅR” men läs först nedan vad som gäller.

Fyra dagars vandring i hällregn gav rejäla skavsår, som fixades hjälpligt med tejp.


Jag har på senare tid läst i ett flertal inlägg i vandringsgrupperna, om förstörda vandringar på grund av SKOSKAV. Skavsår kan förstöra en hel vandring, många gånger är dessa vandringar något personen har investerat tid, själ och i värsta fall en hel del pengar i. Har en problem med skavsår undviker personen i värsta fall vandring helt.


Jag söker nu 10 st testpiloter som har stora problem med att få skavsår på sina viktiga vandringsfötter… eller axlar efter ryggsäcken för all del. Ni 10 får gratis testa produkten och sedan lämna en utvärdering.

Påsen med 10 st GRATIS testprodukter för utvärdering.

Jag får ständigt frågor om samarbeten men hittills har jag tackat nej till alla. Precis som när jag beställer mössor, tröjor och köper utrustning vill jag prova allt själv först så att detta verkligen fungerar, ser snyggt ut osv. innan jag sätter en stämpel på eller säljer dessa. Inget skräp. MEN The Outdoor Four är påväg att inleda ett första samarbete och detta på grund av en rad sammanträffanden, så det händer grejer hos oss och det är så spännande. Tjohoo!

Berätta lite kort om dina problem, maila din adress dit du vill ha produkten skickad och varför du bör få prova gratis. Beskriv hur dina skavsår uppkommer, hur du förebygger och behandlar dessa idag och hur resultatet blir. Jag kommer att välja ut 10 personer som får testa denna produkt helt gratis under ett par veckor och sedan göra en utvärdering. Det enda jag vill ha som motprestation är en helt ärlig bedömning, HUR FUNGERAR DEN?


Tillsammans med att jag skickar produkten kommer också lite information om hur en använder den osv.


Även axlar som skavs av tunga ryggsäckar ska det hjälpa mot, idag skavsår.


Min strävan med The Outdoor Four är tillföra glädje och kunskap inom friluftsliv, med fokus på vandring. I den strävan ligger att berätta om, testa och utvärdera produkter och tjänster samt erbjuda dess till er om de fungerar bra, alt för en bättre upplevelse. Då många har problem med skavsår var jag trots allt nyfiken. Tveksam som jag är kände jag mig skeptisk mot det som erbjöds men jag passade på att googla en systerprodukt. och börjad jag ändra inställning. Användare beskrev en helt annan bild av deras upplevelse, hur den faktiskt fungerade, än min tvivlande tanke.


Det märkliga är att detta eventuella framtida samarbete är ett resultatet av ett gäng olika händelser vilka alla leder fram till det här inlägget. Ibland känns det som om det är meningen, det känns rätt.

Allt började med att jag för ett par veckor sedan sände en STUDIO OUTDOOR LIVE om SKOR och fötter, där jag visade hur jag använder dubbla strumpor samt att jag tejpar mina fötter för att förhindra skavsår. Efter denna sändning blev jag kontaktad av en person som berättade om en produkt, som enligt denna person, effektivt förebygger skavsår från kläder och skor då den dämpar friktion, motverkar rodnad och irritation, samtidigt som den vårdar huden. Lät ju nästan för bra för att vara sant. Men om det är något jag vill hjälpa till med är det att förbättra förutsättningar för vandrare.


Trötta fötter i fuktiga kängor känns, även skavande axelrämmar.

Jag gjorde upp om ett möte med leverantören och jag fick en provprodukt att ta med hem. I samma veva skadade min tonårsdotter sitt knä och hon tvingades till kryckor, med skavsår i händerna som resultat. Jag var inte sen att låte henne testa produkten som applicerades på huden. Dottern var till en början superskeptisk, men använde den och skavsåren försvann, dagen efter frågade hon om hon kunde ha produkten med sig till skolan... sedan dess inga fler skavsår.

Men nu vill jag alltså testa denna produkt ”PÅ RIKTIGT” fungerar den?

Dotterns skavsår helt borta och dagen efter och kom sedan inte tillbaka


Genom att låta 10 personer med riktiga skavsårsproblem testa i 2 - 3 veckor i skarpt läge, och sedan utvärdera, vill jag säkerställa om den fungerar PÅ RIKTIGT.


Om detta faller väl ut kommer jag att presentera produkten för alla medlemmar och min ambition är sedan att kunna erbjuda ett förmånligt pris på den, men framför allt ge er en produkt som är testad och i så fall gör så att ni blir av med era SKAVSÅRSPROBLEM.


Fram till testet är genomfört kommer jag inte nämna produkten vid namn eller visa den på bild.

In och anmäl ditt intresse, fram till fredag kl 21.00 på info@theoutdoorfour.se


1 av 10 kan bli din!


(Genom att maila intresse tillåter du The Outdoor Four att spara din mailadress för att kunna kommunicera med dig (GDPR). Du kan när som helst be oss ta bort mailadressen.


Tack på förhand.

En fot framför den andra… utan skavsår🥾😀


Joakim Gellner


🍀Outdoor_Jocke🍀

267 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page