top of page

I veckan skapade jag mig själv, Outdoor_Jocke, för ett personligare uttryck.

Söndagsblogg utan måndagsångest.


Vilken vecka, jag har skapat MIG SJÄLV😁🍀💕


Naturupplevelserna och den inre utvecklingen har gått hand i hand denna vecka, så lärorikt. LÄS HUR DET KAN PÅVERKA JUST DIG!🙏Efter en stillsam morgonpromenad runt Strålsjön i tisdags föll en hel del poletter ner. Grupperna, FB sidan, bloggen och jag har vridit och vänt på oss för att hitta vägen framåt, en väg som känns bra, rolig och berikande för mig och för alla medlemmar i de olika delarna.

Jag har länge känt att jag också vill ha en personlig del under The Outdoor Four, en del som andas min humor, glädje och upptåg, ett forum där jag inte behöver tänka riktigt lika mycket på vad som är bäst för alla. I tisdags skapade jag mitt privata alias…


…Outdoor_Jocke


precis kläckt mitt alias

Strålsjön


Jag får så otroligt många fina meddelanden skickat till mig där ni tackar för att jag är som jag är och att jag delar med mig av min kunskap, att jag är lite fumlig, att jag berättar vad som är bra men också vad som inte är bra att jag är rolig i livesändningarna. JAG BLIR RÖRD AV SÅ FINA ORD. Ni som gillar det jag gör läs vidare nedan.

SÅ...

...ni som vill följa mig, mitt sätt att se på saker och ting på ett PERSONLIGARE plan, hänga med på mina äventyr och vandringar, för er är det det nya instagramkontot @outdoor_jocke som gäller. Idag startade det och har i skrivande stund 3 följare 😂😂😂


FÖLJ MIG GÄRNA! Ska bli spännande att se er där jag är intresserad av er, berätta vilka ni är då kommer jag att läsa det intresserat 🥰🥾🏕🧭🔥🎿☕️


Självfallet kommer mina turer även läggas upp på FB sidan The Outdoor Four, den är ju grundbulten i det hela. Men Instagram blir lite friare, mer blandat äventyrsmaterial och mera frekvent.

@outdoor_jocke

Outdoor_Jocke kommer vara min personligare del av The Outdoor Four. Bloggen här skrivs av Outdoor_Jocke och publiceras på hemsidan theoutdoorfour.se


Facebook Grupperna och Facebook Sidan The Outdoor Four kommer fortsätta precis som tidigare med evenemang och tävlingar m.m. och i grupperna är ju tanken att ni kan dela inspiration, bilder, kunskap och andra relevanta frågor med likasinnade i en miljö där det är högt i tak, där alla är vänliga och inkluderande.

The Outdoor Four-loggan ”hjärtklövern” är till för att vi skall ha en symbol att enas under, där ska ni kunna känna trygghet, att detta är ”VI” alla vi som är med i någon av TOF:s fyrklöverblad, ett märke som man kan bära och andra förhålla sig positivt till.


The Outdoor Four, vänlig och Inkluderande


Instagramkontot @the_Outdoor_Four kommer att finnas men mer fokusera på allmänna inlägg som relaterar till event och andra grupprelaterade saker.

Bloggen skrivs på @theoutdoorfour.se i den blir det också en personligare ton. Lite mer allmänt, inte bara outdoor-relaterat utan även lite personligare inlägg händelser. Följ den gärna HÄR!

Alla lovord ni har gett mig gjorde att jag postade ett digitalt evenemang i veckan som ni kunde boka upp er på i lördags, I evenemanget lärde jag ut grunderna i att lita på sin kompass och stegräkning. Vilken succé och flopp…


Kompass och vandringsövning

Succén bestod i att ni vid ett tillfälle var över 110 personer inne samtidigt och kikade LIVE på min sändning, helt otroligt, TACK. Floppen dock att teleoperatörerna inte kunde upprätthålla täckning så att jag var tvungen att starta om sändningen vid två tillfällen. Men ni var tålmodiga och det beundrar jag er för, ni satt troget kvar och väntade på att sändningarna skulle dra igång igen.


Helgen avslutade jag med att i dag söndag sticka ut och reka tältplatser för det evenemang som ni börjat anmäla er till. Evenemanget är till för er som känner att ni skulle vilja ta första steget mot att prova er första tältnatt själva. Detta kommer bli ett höjdarevent som går av stapeln så fort möjligheter ges med tanke på restriktioner.


10 läger platser utan kontakt med varandra

På vandringen när jag rekade platserna dök det plötsligt upp ett tecken på att jag är på rätt väg. ”Livet på en pinne” i sin rätta bemärkelse, där satt han och väntade på tallegre...


...apan heter Jocko😂👍🍀


Jag blev så förvånad. Det hade börjat växa mossa på Jocko så hen hade suttit där och väntat ett tag.

Outdoor_Jocke och apan Jocko

Livet på en pinne


Nu blir det en intensiv jobbvecka men snarare än man anar är helgen här igen och förmodligen dyker det upp ett ”kompassevent” till helgen så att ni som missade det förra eller kastades ut på grund av dålig förbindelse ska få möjlighet att lära er detta.


Ett evenemang snart i din digitala apparat

Ha en härlig vecka


Vi ses i sociala medier

🍀Outdoor_Jocke🍀


💕Lycka är stunder av insikt💕


Lycka

818 views3 comments

3 Comments


lmhallberg
lmhallberg
Mar 25, 2021

Du har inspirerat mig så otroligt mycket och jag är så taggad på att uppleva mycket mer i skog och mark och ute i havsbandet förstås. Även inlägg där andra medlemmar har lagt in bilder och tips är så motiverande.


Tack vare Vandringsvänner har jag och min man som bor i Göteborg bestämt att vi ska åka till Grövelsjön och vandra i sommar tillsammans med goda vänner från Falkenberg som vi lärde känna på en vandringsresa i Val di Fiemme för några år sedan.


Mailar dig strax och jag vill GÄRNA var med på event och liknande. Längtar 💖!


Kanske kan jag också komma iväg på pilgrimsvandring från Frankrike till Santiago di Compostela - såg i Vandringsvänner att det var…

Like
Outdoor_Jocke
Outdoor_Jocke
Mar 25, 2021
Replying to

Nämen så fint vad glad jag blir, lite rörd nästan. Såg ditt Mail nu och har svarat. Kram Joakim Gellner 🍀Outdoor_Jocke🍀

Like

Outdoor_Jocke
Outdoor_Jocke
Mar 22, 2021

Lämna gärna kommentarer eller ett litet gilla som avtryck💕

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page