top of page

Kompass och stegövning.

Nu ha jag fixat och trixat med våra grupper, TOF sidor och bytt profilbild. Nu är det läge att faktiskt ge mig ut i naturen på riktigt, får inte glömma bort detta.


Att öva och repetera saker tycker jag är viktigt. När det väl satt sig i ryggmärgen är det lätt att plocka fram kunskapen även i stressade situationer.


Så på lördag 20/3 är det dags för kompassövningar LIVE på vår Facebooksida. The Outdoor Four kl. 15.00
Vandringssäsongen är här och med det ökar våra äventyr i omfattning. Många härliga tillskott har vi fått inom vandrings och äventyrsfamiljen förra året och grundläggande trygghet i navigering är alltid bra att kunna. Det är nyttigt att öva, öva, öva... på detta sätt blir vi bekväma med vår kunskap. 👌✌️


🍀Studio Outdoor LIVE🍀 är mitt rörliga fönster mot er följare. I den LIVEsändningen kan ni ta del av det jag lär ut samtidigt som ni kan ställa frågor direkt i bild till mig.


I lördagens LIVEsändningen får ni ett par övningar som ni kan ta med er och öva på själva efter åt. Dessa övningar är ”hands on” och jag utför dem LIVE i sändningen, de kommer att skapa tillit mellan dig och din kompass. 🧭


Mitt övningsfält för detta ligger i Nacka, Erstavik. Där rullar jag igång sändningen digitalt från en tallhed kl.15.00.Hoppas vi ses i sociala medier.


Ha det fint


🥾En fot framför den andra 🥾


🍀Outdoor_Jocke🍀

254 views0 comments

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page