top of page

Nu rullar bloggen igång lite lätt. Välkomna!

Updated: Mar 17, 2021

Ett år efter starten av nätverket The Out Door four är det så dags att rulla igång min egna blogg. Här kommer jag att uppdatera mina äventyr lite mer frekvent, ibland ordentliga inlägg, andra gånger en tanke eller reflektion, ibland tillbakablickar och berättelser ur det förgångna. Inriktingen på bloggen är personlig och jag kommer att dela med mig av MIN syn och mina kunskaper på friluftsliv och ledarskap, med inriktning mot de fyra Facebookgrupperna. Min grundläggande tanke är att berätta och lära ut GRUNDERNA I FRILUFTSLIV. Är du nybörjare eller har varit ute på strapatser av det lite enklare slaget men vill inspireras och utvecklas inom ditt friluftsliv då har du kommit rätt. "Outdoor_Jocke" kommer att försöka, på ett pedagogiskt och förhoppningsvis roligt sätt, inspirera dig att ta det där extra lilla steget, att utmana den där lilla rädslan som kan finnas inför nya utmaningar. Som jag brukar säga "En fot framför den andra", då rör man sig hela tiden lite framåt med det kommer nya insikter och nya kunskaper längst vägen.


Lycka är stunder av insikt!


Åter igen varmt välkommen.


Outdoor_Jocke

Kaitumälven i början av juli, midnattssol och dimman rullar in.

218 views2 comments
Post: Blog2_Post
bottom of page