top of page

Ta steget mot drömmen, utbilda dig, efteråt växte mina konton som jag ville... nu är det din tur 🌸

Det här är ett reklamsamarbete med La Linda, influencercoach och Sociala Medier Expert.


Jag riktar mig mest till dig som har ett konto på Sociala Medier, Facebook, Instagram, Youtube, Blogg osv... ett konto som du lägger mycket energi och kraft på, ett konto som du tycker är roligt att hålla på med och som du vill ska växa... Jag älskar att hålla på med mina, det är mitt kall.

Tygmärket "Hjärklövern" och 🍀Outdoor_Jocke🍀 är två saker som springer ur kunskap om er medlemmar, vad ni och jag önskar...GEMENSKAP.


Glad onsdag, härliga du!

Vilken helg och start jag haft på denna vecka med Vandring, Livesändning, nya tygmärken ("Hjärtklövern har kommit hem...) och ni har beställt... massor... Jag har skrivit adresser så att pennan glöder! 🖌😍

Men för att vara helt ärlig och transparent mot dig som läser vill jag börja med att berätta att just detta mail måste räknas som REKLAM, texten handlar nämligen ett samarbete med La Linda... jag ska förklara, läs hela! Men först om du nu är allergisk mot all reklam, inte klarar av det i minsta form, om du inte åker tunnelbana för att det sitter pappersskyltar med budskap i vagnarna, du undviker annan tv än våra statliga kanaler, tankar inte på bensinstationer för att pumpen visar reklam för att köpa kaffe och bulle inne i butiken... då slutar du att läsa nu, så ses vi nästa mail...😀

Är du däremot nyfiken på att kasta dig ut, studera och belönas med ny kunskap... då min vän, då läser du vidare eller klickar direkt HÄR och bokar din plats på La Lindas gratis Webinar, (första start 1 februari) Med det träffande temat: "Varför gör du det så jäkla svårt, 5 genvägar till ett starkt personligt varumärke i sociala medier"🤩

(när du anmäler dig kommer du till en sida där du skriver ditt namn och lämnar din e-mail adress. Detta är också ett måste att göra för att man ska få spara din mail adress... på grund av GDPR)


Det är en otrolig frihet att få skapa denna digitala lägereld som The Outdoor Four och dess grupper har blivit, en plats där vi hänger, pratar friluftsliv, livets med och motgång och personliga tankar och mål. Det har blivit precis så som jag själv vill att det ska vara, TACK för att just du vill vara med, du är högst delaktig i framgången!🙏🏻💕🍀

Så dagens mail är speciellt riktat till dig som har ett socialt konto på Facebook, Instagram, Youtube, Blogg osv... ett konto som du lägger mycket energi och kraft på, ett konto som du tycker är roligt att hålla på med och som du vill ska växa... Jag älskar att hålla på med mina.

Jag har sett och blivit inbjuden till så otroligt många fina friluftskonton av er medlemmar, helt otroliga bilder och stories ni har. Men brevet är faktiskt lika mycket riktat till dig som är en fena på att baka kakor sen ta bild och lägga upp. Eller syr du dockor och har följare som är intresserade. Du kanske driver ekologisk tillverkning av något, tovar mössor av ull och vill pyssla med det, du vill helt enkelt inspirera andra och kanske kunna växla upp ditt Instagram eller annat socialt mediakonto.

Som ni säkert känner till vid det här laget älskar jag att inspirera andra människor, det får mig att känna mening.

Det är en glädje att få personer att våga bryta mönster, ta ett steg utanför sin komfortzon, detta gäller såväl inom friluftsliv med tältnätter men även på andra personliga områden och därför delar jag detta med dig idag.

Du som läser det här kanske är en av dessa modiga personer som vågar göra nytt, som vill utveckla dig eller bara är nyfiken vad livet kan ge, kanske står du och stampar och funderar på vad du ska göra härnäst.

Jag hoppas även detta brev kring Sociala Medier och Webinar kan ge samma aha-upplevelse som det gjorde för mig... polletten liksom trillade ner.

Det finns så många platser att hänga på så det genuina, det som är du är helt avgörande för att folk ska hänga kvar... Var dig själv, det är framgångsmedicinen.


När jag började fundera på det här med sociala medier för ett par år sedan, att starta en grupp för Vandring, var det ett par frågor jag ställde mig, var av den viktigaste löd, VILKA MÄNNISKOR VILL JAG SKA GÅ MED I MIN GRUPP, vilka personer skulle jag vilja hänga med i verkliga livet. 🌸

Efter en hel del tuffa år kraschade jag efter att ha jobbat och verkat i branscher, yrken och idrott med hård jargong och tuff stil.

JAG ÄR EN MJUKIS, och jag vill nu omge mig av rätt personer, sådana som ger istället för att tar energi. Jag vill ha positiva, nyfikna personer snarare än nej sägare och gnällspikar i mitt liv.

I min strävan efter att skapa det som idag är The Outdoor Four, valde jag därför att studera Sociala Medier, för att veta hur jag får till rätt känsla, så som jag är och så som vill uppfattas, för det är vad ett PERSONLIGT VARUMÄRKE handlar om, vem vill jag uppfattas som. Hur vill jag bli bemött, så behöver jag också bemöta andra...


Idag har jag över 50 000 personer i mina underbara friluftskanaler och de flesta är otroligt vänliga, inspirerande och underbara, med hjärtat på rätt ställe.

Jag får massvis med mail från speciellt kvinnor som berättar hur de vågat ta steget, att de har kasta sig ut, och de tackar mig för mitt sätt att bemöta frågor och otrevligheter. Detta skänker mig stor glädje och gör mig så väldigt STOLT.

Jag har skalat bort de jag inte vill ska vara hos mig och det är de vänliga kvar, både hos mig och i våra grupper, och för detta är jag tacksam.

Anledningen till att det fungerar så bra är delvis för att jag lyssnade på Linda och tog till mig av hennes kunskap och tankar kring Personligt Varumärke, jag blev 🍀Outdoor_Jocke🍀.🤩

För min del blev resultatet av Webinaret att jag ville lära mig mer så jag valde gå med i Lindas Kurs på Sociala Medier, jag studerade i 10 veckor i våras... Det var så roligt och givande.

Nu behöver du inte gå kursen bara för att du kikar på webinaret, det är ju gratis. Men eftersom det finns en möjlighet att du blir så nyfiken på att studerar vidare och faktiskt kanske anmäler dig till hennes vidare kurser, måste jag kalla detta inlägg för reklam då kurser kostar.

Så att dela och hjälpa ligger det i linje med vem jag är och hur jag fungerar, jag vill hjälpa andra att lyckas. Så har du i tankarna hur du skulle kunna få ditt intresse att växa, kanske skala upp och till och med börja jobba med din dröm, då tycker jag att du ska kika på Lindas Webinar,


La Lindas Webinar körs vid ett par tillfällen med start den 1 Februari kl. 19.00,

När du signar för webinaret får du alla detaljer vad som gäller och du kan välja tid.I väntan på Webinar:

För att få en förmak om vad Linda gör och är riktigt bra på kan du nu också GRATIS ladda ner Hennes nya guide "Sex steg till att hacka algoritmen och få fler följare på Instagram" via länken här: Ladda ner PDF Guiden är en PDF på 13 sidor med superbra information hur du får nya och engagerade följare på Instagram genom att välja rätt tillvägagångssätt. Göm inte att ladda ner PDF:en och läs HELA, sätt sedan igång och väx... men glöm inte bort ATT HA ROLIGT!

🥾En fot framför den andra🥾

Stor kram, ha det fint och lycka till!

Joakim Gellner

🍀Outdoor_Jocke🍀

The Outdoor Four


Maila gärna och berätta om du tänker kolla på LindasWebinar, jag är nyfiken.

Märk alla mail till mig på ämnet med WEBINAR

167 views0 comments

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page