top of page

Vill du också beställa vår fina Mössa?🍀🙏🏻Dags för beställning, så här gör ni!!!

Hej alla grymma medlemmar här kommer något kul ...(Fler har hört av sig och undrat när mössorna kommer.

Ni var många (över 100 personer) som svarade att ni ville skaffa en mössa med vårt fina hjärklövermärke på, det tycker jag är så ROLIGT. NU är mössmodell och färg bestämd.

Jag hittat en bra leverantör som skickade två varianter av mössor för test. Båda var fina med den jag valde hade en fantastisk kvalitet och kändes superskönt att ha på sig och var något högre kostnad på, men det är det värt.

Denna mössa kommer att kunna beställas i 4 färger.

Hoppas att någon av färgerna passar er. Färgerna är: Rosa, Mossgrön, Ljusgrå och Svart


Det ni gör för att beställa är att maila till: info@theoutdoorfour.se


Skriv antal mössor och vilken färg samt ditt namn och adress dit jag kan skicka. (Jag kommer att posta alla mössor själv och följer turordningen i mailens inkorg, kan ta lite tid att packa, skriva adress och lägga på låda så tipset är att svara snabbt med beställning)

Jag kommer att samla in mail under en vecka för att se hur många av varje färg jag ska beställa. Sen kommer jag att maila ut ett betalningsmail där ni får förskottsbetala mössan, precis som jag gjort med tygmärkena, det har fungerat perfekt (Så att jag inte står med en massa mössor).

Priset blir det jag siktade på 199 SEK inklusive moms + porto. 28 kr/mössa. Jag skickar med brev. Leveranstid ca 3 veckor från beställning. Tack för att ni är så härliga. De ska bli så roligt att se era bilder framöver då ni kanske bär er mössa med stolthet som ett bevis på att ni alltid låter hjärtat vara med i era äventyr, mössan visar på att ni är härliga människor som är inkluderande, att ni låter alla vara som dom är.

Jag önskar er en härlig höst med varmt om öronen.


Admin

🍀Outdoor_ Jocke🍀


Specifikationer: Material: 95% bomull, 5% lycra Tvättråd: 40°C Storlek: One size59 views0 comments

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page