top of page

Ris och ros, sol och regn… och en Guinness…

Söndagsbloggen.


Eftertänksamhet.


Ibland blir det inte som man tänkt sig. Med en skön känsla från veckan innan såg jag fram mot denna fylld av lunchvandringar och en helg i solsken med fötterna nötandes någon av våra fantastiska vandringsleder, hade även en tanke att köra den uppskattade digitala kompasskursen i repris, men Oj så fel det blev. 😴🙄🤔

Veckans jobbskörd var på tok för stor och sög varje tillfälle till rekreation och friluftsliv ur händerna på mig. Inte nog med det så fick jag ett meddelande från en sängleverantör att våra nya sängar skulle levereras på fredagen och vårt sovrum saknade tapet, så det var bara att slita på.


Lördagsslit, men lite natur trots allt.

Så fredag och lördag fylldes med jobb, när det egentligen behövdes var lugn och natur. Inte nog med det så fick jag åter känna på hur det är att vara administratör och startare av flera stora grupper i sociala medier. Efter ett inlägg om hundar i en av grupperna tog det skruv Med en hel del tjafs. Det tär lite på kraften att stå rak och hålla sin ståndpunkt, men jag är glad och nöjd med de beslut jag tog.


Det som gladde mig väldigt mycket var hur mycket stöd och kärlek jag kände i från nästan alla gruppmedlemmar. Det är jo alltid tråkigt när det blir tjafs och när hårda ord används. I övrigt fick jag flera otroligt fina meddelanden skickat till mig innan tjafset. personer som skriver så mitt hjärta mjuknar ytterligar, TACK.🙏


Fina medlemmars ord.

En sak som också gladde mig igen var att fler och fler har valt att beställa vårt emblem, vårt tygmärke ”hjärtklövern”, i köket paketeras och skickas dessa på löpande band. Så roligt att så många vill visa tillhörighet till grupperna. Jag tror stenhårt på att vi som individer vill ingå i grupper. Vi vill hänga med dom som förstår oss, som är som oss.


Postkontoret skickar tygmärken.

Vill du också skaffa ett märke är det bara att maila till info@theoutdoorfour.se 30 kr + porto.


Märkena börjar ta slut så ordningen blir utefter hur beställningar kommer in i mailinboxen.

Lustigt, ett av märkena var som om den ville visa att denna vecka inta varit en fullständigt lycklig vecka, det var en treklöver istället för en fyrklöver, ett tecken?

När fyrklövern inte känns hundra


Söndagen blev trots allt en härlig dag och energin var tillbaka. Dottern och jag vandrade i vårt kära Erstavik i regn och blötsnö, men som man säger ”Det finns inget dåligt väder...”😀


Bastun var påslagen när vi kom hem, nöjd och lite frusen fick jag mig en härlig stund av eftertanke med en alkoholfri Guinness i den uppmjukande värmen.


På vandring med dottern.


Jag ser fram mot kommande vecka där påsken liger som en vinst i slutet av veckan, med hopp om mycket fler strövtåg i vår underbara natur.


Belöningen.


Tack ALLA, för att ni är med och gör alla grupper och TOF så fantastiskt.🙏😍

följ mig gärna på Instagram @Outdoor_Jocke

💕Låt alltid hjärtat vara med i era äventyr💕


🍀Outdoor_Jocke🍀

342 views3 comments

3 Comments


lmhallberg
lmhallberg
Mar 30, 2021

Vilken snygg fondvägg 👌🤩🍀!

Like

Lennart Karlsson
Lennart Karlsson
Mar 28, 2021

Go kväll Jocke!! Härligt att du och dottern fick en härlig söndag efter allt slit i veckan 👍!! Inte minst med all extra belastning/energi som ”hundfrågan” tog 😇!!! Men jag är säker att du har gått stärkt ur den 😊💪👏!! Nu går vi vidare 🥾🥾!!! Lennart

Like
Outdoor_Jocke
Outdoor_Jocke
Mar 28, 2021
Replying to

Absoluta hundfrågan är ett minne blott😀 Nu En fot framför den andra🥾🍀 Tack 🙏

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page